Tietoa meistä

Sun-kirppis on valoisa itsepalvelukirppis, jolla on mukava asioida koko perheen voimin.

Aukioloajat ovat arkisin 10.00-18.00 ja viikonloppuisin 10.00-15.00.

Myyntipaikkamme ovat siistejä ja tilavia. Yhteen paikkaan kuuluu 2 valkoista pöytätasoa (n.120 x 60cm) ja vaatetanko sekä taustaverkot, joihin on helppo ripustaa pieniä tavaroita. Myyntipaikkoja on yli 200. Tiloissa toimii myös pieni kahvila. Järjestämme kuukausittain erilaisia tapahtumia, seuraathan ilmoitteluamme myös Facebookissa!

Pikkuisille on oma leikkipaikka, jossa voi piirrellä tai katsoa ohjelmia samalla kun vanhemmat kiertelevät tekemässä löytöjä. Lastenvaunujenkin kanssa kiertelyn mahdollistavat leveät käytävämme. Myytävien tuotteiden hinnoittelu käy helposti viivakoodillisilla hintatarroilla. Viivakoodit takaavat, että myynti kohdistuu sinun tilillesi vaikka tuote olisi ajautunut väärään pöytään ja ne henkilökohtaiset viivakoodit mahdollistavat myös jälkimyynnin kysymisen kuukauden sisällä pöytävuokran päättymisestä. Kassalta on lainattavissa hinnoittelupistooli, jolla voit kiinnittää hintalapun muovihakasella pehmeisiin tuotteisiin kuten vaatteisiin.

Pöydän voi varata suoraan verkkosivultamme tai käymällä paikan päällä, ja se maksetaan aina varauksen yhteydessä.

Pöydän saa järjestellä myyntikuntoon myyntijaksoa edeltävänä päivänä viimeisen aukiolotunnin aikana. Myyntipaikka tulee tyhjentää viimeistään viimeisenä vuokrauspäivänä tuntia ennen sulkemisaikaa. Myyntituotot maksetaan tilillesi viikon sisällä pöytävuokran päättyessä. Jos haluat tilityksesi käteisellä vuokra-ajan loppuessa, ilmoitathan siitä vähintään kaksi päivää aiemmin kassahenkilökunnallemme.

Maksutavat kirppiksellä

– Käteinen (emme vastaanota yli 50 euron seteleitä!)

– Pankki- ja luottokortit

Internetissä tehtyjen varausten maksuun

pankit
Tervetuloa!

Tule myymään!

1

Siistit ja tilavat myyntipaikat

Myyntipaikkoja on yli 200

2

Viivakoodilliset myyntitarrat tuotteillesi

Viivakoodit takaavat että myynti kohdistuu sinun tilillesi.

3

Varaa pöytä sivuiltamme

Pöydän voi varata suoraan verkkosivultamme ja maksaa varauksen yhteydessä.